Om mig & min blogg

Jag var 10 år gammal, nästan 11 antar jag, när jag tog beslutet att följa Jesus. Det var ett beslut som förändrade resten av mitt liv. Det var ett beslut, det är ett beslut jag aldrig har ångrat. Jag var 13 år gammal, nästan 14 antar jag, när jag blev utmanad att läsa Nya Testamentet en sommar. Det var en utmaning som förändrade resten av mitt liv. Det var en utmaning som fick mig att inse att jag kan möta Gud var som helst, också hemma. Jag insåg att Gud var mig nära även fast jag inte var i en kyrkobyggnad.

Min kännedom om Gud och Guds ord har växt sedan dess, men det är så mycket mer än en kännedom. Jag vet vem Gud är, jag känner Honom, jag älskar Honom. Jag inser givetvis att det finns så mycket mer att veta och lära sig men att leva nära Gud och att få lära känna Honom mer dagligen är någonting mitt hjärta brinner för. Jag vill inte på något sätt påstå att jag skulle vara perfekt, att jag aldrig gör fel. Det vet jag att jag gör, men Jesus har dött för mina synder och nu lever inte längre jag men Jesus lever i mig. Hans nåd har gjort mig ren, helig och rättfärdig (vad många bibliska ord det kom på raken).

Under den senaste tiden har jag fått en allt större hunger efter Gud och efter Hans ord. Jag längtar även att få dela med mig av tankar och funderingar jag har gällande det här. Jag medger dock att jag kan missta mig i mina funderingar. Eventuellt delar jag någonting som kanske inte är bibliskt korrekt, eller uttaget från sitt sammanhang. Jag delar efter bästa förmåga, men jag är inte en teolog. Därför ber jag er vänliga läsare, att pröva vad jag skriver. Jag delar med er vad jag tror vara sant, men allt bör prövas och även mina ord.

Avslutningsvis så ber jag er att pröva allt, och att behålla det goda. Pröva för att se att det jag säger stämmer med Guds ord, sök efter sanningen, sök efter Jesus. Ty Jesus är vägen, sanningen och livet. Jag hoppas att denna blogg ska kunna få er att inse Guds godhet och kärlek till människorna. Att ni skulle fyllas med hopp och glädje medan ni läser. Må Gud tala till er!

IMG_6168

En suddig bild av mig, säkert 4 år gammal redan? Men mitt ansikte är väl sig ganska likt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s