Dag 62 : Tell the world, I’m coming home 

Började morgonen i lugn och ro, med en lång dusch, bibelläsning och frukost. När jag kände mig redo att ge mig ut i Parisvimlet tog jag trapporna ner, sa hejdå till mina gamla bekanta och gick sedan ner längs Rue de Belleville var jag äntligen hittade en klänning. Det är en väldigt simpel svart klänning med en vit linje som jag troligen kommer att ha på mig på bröllopet.

När klänningen var inköpt tog jag metron till min gamla kyrka nära Rue de Bac och träffade pastorparet där. Jag och pastorsfrun åt lunch på ett mysigt café och så drack vi kaffe i deras lägenhet och diskuterade livet. 

Jag är så otrolig tacksam över alla de gamla bekanta jag har fått chansen att återse under mina veckor i Frankrike, det är långt över 10 vänner jag har träffat på. 


Före jag tog mig till flygplatsen besökte jag ännu Anna-Sofia en kort stund. Vi tog en kaffe och så tog vi mitt pick och pack till metron. Anna-Sofia var så vänlig och hjälpte mig hela vägen till Metroperrongen. Själva Metro- och tågresan gick bra och tack och lov åkte jag iväg innan rusningstiden började.

Nu sitter jag på Orly och väntar på att få boarda. Flygplanet är troligen 30 minuter försenat, sådär som det brukar vara. I ärlighetens namn tror jag att jag aldrig har flugit från Frankrike i tid. De tenderar att vara åtminstone 30 minuter sena varje gång. Jag förstår inte riktigt vad det beror på men så är, men så länge 30 minuter inte blir 2 timmar så är jag nöjd.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s