Dag 29 : Au revoir 

Den sista praktikdagen gick fort och jag hade många trevliga konversationer. Kanelbullarna var en verklig sucée. De fick mycket beröm och alla 40+ bullar var uppätna vid dagens slut.


Kvällen var super agréable. Genast när vi kom hem med mamman började vi fixa ihop diverse småplock för en liten familjefest (aperitif dinatoire) och hela kvällen var mycket lyckad. Vi åt gott och diskuterade en det ena en det andra.


Mitt under middagen blev det ett litet ståhej för det kom flygande en stor insekt (vet inte namnet men se bilden här nedan). Så vi skrek till och for undan. Man önskar inte direkt att en såndär flyger in i ens hår.


Efter middagen facetimade jag Alan en stund och han fick prata med familjen här. Det är kul att veta att vi båda är välkomna hit när vi vill. 

Annonser

2 reaktioner på ”Dag 29 : Au revoir 

  1. Det känns säkert ledsamt att lämna den trevliga familjen men ändå spännande att få nya utmaningar. Nu ska du säkert packa. Du har säkert lärt dej mycket redan första månaden. Både språket och om hur man gör reklam. Kramar

  2. är kanelbullar något man inte annars äter i Frankrike?, undra på att de blev om tyckta, Du verkar ha haft det riktigt bra hos den här familjen, vad roligt att få nya gemenskaper o veta att man alltid är välkommen tillbaka, nu lycka till med fortsättningen , allt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s