Dag 28 : Kanelbullar

Gårdagens middag var délicieux och sällskapet var mycket gott. Det är synd att det är dags att säga hejdå när vi just har sagt hej, men hela sällskapet vet att det bara är att skicka ett mess om de är påväg mot Finland.

Den nästsista praktikdagen gick onvanligt fort och vi (jag och dom andra praktikanterna) satt ute i hettan och åt lunch. När dagen var över åkte vi iväg mot butiken och det var hur kul som helst för i butiken fanns det kataloger och prisskyltar gjorda av reklambyrån (där jag gör min praktik) så jag kände ju igen layouten.


Resten av kvällen spenderade jag i köket. Bakade kanelbullar som jag ska ta med till praktiken imorgon eftersom det är min sista dag där.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Dag 28 : Kanelbullar

  1. Tänk att halva tiden har gått. Är de andra praktikanterna från Frankrike eller varifrån? Kanelbullarna blir säkert omtyckta. Ha en bra sista dag ”på jobbet”.

  2. oj så goda dina kanelbullar ser ut,och nu blir det av att förflytta sig till en ny plats, är det på måndagen du skall vara där? hur bor du under din vistelse där? det får vi höra mera om, lycka till med flyttningen och kommande praktik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s