Det är dags att världen får en uppdatering

Det har varit månader sedan ni hörde från mig här på bloggen och särskilt aktiv har jag inte heller varit på sociala medier. Men nu tycker jag det är tid för mig att dela med mig med världen och när jag säger världen menar jag vem som nu kan vilja veta hur jag levt och lever mitt liv. Fast givetvis, du främling, ni främlingar bör inte vet allt, men bitar här och därifrån kan jag kanske våga dela också med er.

Har hittat tillbaka till Finland efter sex månader utomlands och med mig hämtar jag lärdomar, mängder med minnen och en Nya Zelandare. I korthet vad jag kan berätta om dessa månader är att mina tre förväntingar, dvs. att lära känna Gud bättre, mig själv bättre och lära känna nya människor, alla gick i uppfyllelse.

Bakom mig ligger nu intensiva månader och framför mig ligger en helt ny säsong av mitt liv, nämligen äktenskapet. Ja, jag är medveten om att jag är ung, jag har hört det mer än en gång och nej, jag gifter mig inte för att jag är gravid, för det är jag inte. Så då har vi klargjort det och ni behöver ej undra om den saken.

I skrivande stund planeras min håruppsättning och igår avklarade jag en fantastisk möhippa. Vill ännu skriva ett stort tack till mina underbara vänner som ordnade en helt klart skräddarsydd möhippa för mig. Ni gav mig en kväll att minnas med glädje.

Själva bröllopet äger rum om en ungefär två veckor på den gröna ön och ni kan väl förstå att spänningen och förväntan stiger för varje dag.

hanaranaMina månader utan dessa skulle aldrig ha varit desamma.

Annonser

En reaktion på ”Det är dags att världen får en uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s