Undviker att gå och sova…

Min helg har varit super trevlig och väldigt tårtig av sig. På lördagen var det släktkalas som stod på schemat. Mycket trevliga gäster, mycket kaka och mycket fina presenter. Kan ju med glädje berätta att jag sitter och skriver på en av mina nya presenter, en ny laptop. Min första faktiskt.Känns konstigt att byta till en bärbar efter att ha haft en stationär sedan alltid.

Min lördagskväll fick en helkul vändning då Karin mitt i allt kalasfirande (de flesta gäster hade dock hunnit åka hem) kom och knackade på dörren. Hon sa med en kall röst att hon skulle kidnappa mig (okej, hon kunde inte sluta le) och mamma gav mig frivilligt iväg! Fick iaf en ögonbindel på mig och fick sätta mig i ‘Karins’ bil och så tog vi iväg. Tyckte det hela var väldigt spännande och kul.Jag hade ingen aning om vart vi skulle. Plötsligt blev det en hel massa stoj och allt världens hurrande och ballonger och serpentiner. Robin och Lucas hade visst gömt sig där bakom. Jag är förvånad över hur tysta de kunde hålla sig. Mer detaljrik en såhär tänkte jag inte bli. Fick åtminstone en super kul kväll med tre av mina absoluta favoritpersoner.Mycket skratt, stoj och hej. Tack för allting, ni är så fina!

Ikväll, söndagskväll till ära har jag varit på en skojig cell och nu försöker jag undvika sängen för jag vill inte sova. Jag är trött, men jag vill inte sova.

BildBildBild

Annonser

En reaktion på ”Undviker att gå och sova…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s